Գլխավոր էջ » 2011 » Հուլիս » 04
Чай

Թեյի թուփը:Թեյ հենց անվանում են ըմպելիքի պատրաստման համար նախատեսված թփի տերևները,իսկ ըմպելիքը ստանում են արդեն հատուկ մշակման ենթարկված տերևների եփման,եռացման կամ թորման արդյունքում: Մշտադալար թփի մատղաշ տերևները ծածկված են արծաթափայլ խավիկով, օվալաձև են, եզրերը՝ սուր-կտրատված (սղոցաձև): Գագաթային մասում գտնվող նուրբ, փայլուն խավիկով ծածկված տերևներից ստանում են առավել արժեքավոր թեյի տեսակները։Ենթադրվում է, որ Հնդկաստանի հյուսիս-արևելյան ... Կարդալ ավելին »
Բաժին` Օգտակար | Ընթերցել են` 2126 | Ավելացրել է` Աննա-Էքիզյան | Ամսաթիվ` 04.07.2011 | Մեկնաբանել են` (2)